GameSport

HeaderImage GameSport

Spilgymnasiet – Game Sport College

Game Sport College er en spritny uddannelsesmulighed for ambitiøse eSportsudøvere. Med en Game Sport tager du en treårig hhx, der er rettet mod oplevelsesøkonomi og eventskabelse- primært indenfor eSports området. På Game Sport skal du have:

- Afsætningsøkonomi på A-niveau

- International Økonomi på A-niveau

Derudover skal du have de almindelige hhx-fag som virksomhedsøkonomi, erhvervsret, dansk, engelsk, historie, samfundsfag, matematik og spansk eller tysk.

Fra sommeren 2018 er det også muligt at kombinere ambitiøs eSport træning med vores erhvervsuddannelser EUD-Business og EUX-Business. Dette aftales som individuelle aftaler og du bedes kontakte os på 27267745 eller shh@videndjurs.dk for denne mulighed.

På Game Sport er målet at give eleverne de bedste redskaber til at arbejde med oplevelsesøkonomi og ikke mindst skabelsen af store events som f.eks. Game Jams og eSport LAN turneringer. Det er på Game Sport linjen at du kan få tid og rammerne til at dyrke din ambition om at blive professionel eSport udøver sammen med ligesindede elever. I drager erfaring fra de største events i Danmark og opbygger igennem jeres træning, egenskaber som i kan koble sammen med jeres HHX. Der er indlagt 10-12 timers eSports træning om ugen i samarbejde med eSport Service.

undefined undefined undefined

eSport Service er en uddannelsesvirksomhed, der driver konsulentservice til alle typer af uddannelsessteder. Folkene bag firmaet tæller blandt andet Zahid Butt, organisatoren bag  Copenhagen Games, og Michael "Django" Rüsz - sportschef i AGF eSport.

Trænerne er Rasmus "Fiend" Husted i CS:GO og Tim Stie i LOL. 

Vi fokuserer primært på de to store esportsgrene CS:GO og LOL, men hvis du har et ønske om at dyrke et andet spil kan du kontakte os og så prøver vi at finde en løsning på det.

Vi har stort fokus på at komme hele vejen rundt om eSport træningen. Så udover træning i selve spillet vil vi også arbejde med:

- Teambuilding

- Fitness/styrketræning

- Mental træning

- Strategi

- Video analyse

- Kost og ernæring

- Kommunikation

- Beslutningskompetence

Tilmelding sker på dette link: TILMELDING

For yderligere information kontakt enten Søren Hoffmann Hansen på 27267745/shh@videndjurs.dk eller Michael Rüsz på mrp@esportservice.dk.

 

undefined

Game Sport College har et fuldt udstyret eSport lokale med maskiner som eleverne kan træne på. Maskinerne specifikationer er:

- Kabinet - CORSAIR CARBIDE SPEC-01 RED LED – Rød LED fan I front, Bygget I stål.

- Grafikkort - ASUS DUAL-GTX1060-O3G

- CPU - INTEL Core I5-6500K 3,2 GHz -3,6 GHz Turbo Mode

- RAM - Crucial 8GB 2133MHz DDR4

- Bundkort - ASUS Mainboard H110M-A/M.2

- SSD disk - CORSAIR Force LE240 GB

- PSU - CORSAIR 550W +80

- Windows - Windows 10 Home

- Skærm - AOC 24" G2460PF FullHD 144Hz 1ms 

- Der er Paracon mus, tastatur, headset og gaming stol til hver maskine.

Game Sport College samarbejder med en række dygtige efterskoler med esport linjer og kan anbefale nedenstående udfra faglighed og niveau.

undefined    undefined