Camp

HeaderImage Camp

Game Camp

Den 26. til den 28. juni 2017 (første uge i sommerferien) præsenterer Game College igen en spændende Camp for piger og drenge, som går i 7. til 10. klasse. 

Denne gang udbyder vi en ren eSport Camp.

Det er en 3 dages event med masser af træning, konkurrencer, men også oplæg fra folk i industrien, der vil give indsigt i hvad der rører sig lige nu. Du træner på skolens nye eSport maskiner, så du skal ikke bekymre dig om at skulle slæbe kabinet og skærm med til campen.

 

undefined undefined  undefined 

 

Om aftenen vil der være plads til at slappe af og snakke med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Der vil også være diverse konsoller til fri afbenyttelse, så man kan udfordre hinanden i den digitale verden.

Prisen er 995,- der dækker overnatning med opsyn, alle måltider, undervisning og en fed t-shirt. Vi håber du vil være med til 3 fede camp dage, hvor du vil lære nye ting, få nye venner og ikke mindst have det sjovt! Vi glæder os til at se dig.

OBS: Grundet stor interesse udvider vi vores Game Camp til 30 deltagere. Der er fyldt på CS:GO holdet, men der er fortsat ledige pladser på LOL. 

 

Information til dig der er tilmeldt:

Vi ser frem til at se dig til vores camp og give alle deltagere en oplevelse, som du i fremtiden vil se tilbage på med stor glæde. Hvis dine venner ikke ved, hvad de skal bruge deres sommerferie på, så tag dem i hånden og fortæl om vores fantastiske camp :) Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til praktiske oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på mail: shh@videndjurs.dk eller 27267745 (Søren Hansen)

Her er et par vigtige oplysninger om Game Camp i uge 26 2017:

Betalingsoplysninger Djurslands Bank, Grenaa afd. Reg.nr. 7320 konto nr. 1104178.

Beløbet lyder på 995,- kr. Det er meget vigtigt, at angive pro 141 og deltagerens navn. Også selv om det evt. er forældre, der indbetaler.

Betalingsfrist er d. 19-6-2017.

Døren er åben mellem 08:45 – 09:15 for tilmeldte på den første dag, mandag d. 26. juni Kommer du langvejs fra kan du efter aftale på mail, møde op søndag aften (efter aftalt tidspunkt). Bemærk at aftensmad søndag aften er på eget ansvar. Onsdag kan deltagerne hentes kl 15:30.

ALLE deltagere skal huske: Ankomst Mandag d. 26/6 kl 08.50 - Afrejse onsdag d. 28/6 kl. 15.30 Adresse: Ydesvej 4, 8500 Grenaa Tag tøj med til 3 dage plus Badetøj - Håndklæde - Toiletsager Sovepose - Pude - Liggeunderlag/ Luftmadras.  I er velkommen til at ringe eller skrive for yderligere spørgsmål.